Tarinointia tilauksesta
Inspiroidu ja ispiroi tarinoilla

Mikä onkaan mukavampi tapa viettää aikaa yhdessä kuin nauttia hyvistä tarinoista omista ja muiden.  Hyvät tarinat ovat iät ja ajat olleet tapa viihtyä ja oppia uusia asioita. Kerää rakkaat ystävät koolle viettämään nojatuolimatkailtaa tarinoiden parissa!

Tämä sopii sinulle, jos yksikin alla olevista asioista on totta.....

1. Viihdyt hyvien matkatarinoiden parissa

2. Olet haaveillut matkasta Afrikkaan

3. Haluat saada apua omiin matkasuunnitelmiisi

4. Haluatte viettää ystävien kanssa erilaisen illan yhdessä

5. Haluat uudenlaista näkökulmaa ajatteluun

Illan ohjelmaa voidaan räätälöidä erikseen juuri teidän tarpeiden mukaan. Painopiste voi olla hauskanpito tai yhtälailla parhaiden matkaratkaisujen löytyminen juuri teille. Tarvittaessa tilaa löytyy myös halukkaiden omille tarinoille.

Vauhtiin pääsemme valittujen Afrikka-tarinoiden myötä. Vietin tuossa kiehtovassa maanosassa kolme kuukautta viime syksynä. Siinä ehti tapahtua ja ajatella kaikenlaista. Nyt haluan tarinoiden kautta kannustaa ihmisiä uskomaan unelmiinsa, tarttumaan onnellisiin hetkiin ja löytämään positiivista energiaa elämäänsä. 

Jutut on muotoiltu rennon viihdyttäviksi ja ne sopivat hyvin ohjelmanumeroksi erilaisiin tilaisuuksiin tai vaikka hyväksi syyksi kutsua ystäviä kotikutsuille. 

Esityksissä vien ihmiset mukaan omille reissuilleni ja tarjoan mahdollisuutta lähteä suunnittelemilleni matkoille joko samaan aikaan kanssani tai ihan omatoimisesti.  

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle sopiva nojatuolimatka.
Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla 040 7322 417