Virpi keränen

ViisastenMatkan perustaja

Matkustaminen on intohimoni. Olen käynyt 56 maassa ja useassa niistä moneen kertaan. Matkoillani olen oppinut suhteuttamaan asioita, ymmärtämään ja hyväksymään erilaisuutta ja arvostamaan onnellisia hetkiä. Tiedän myös itsestäni enemmän.

Minulle on tärkeää kokea asioita aidosti ja kunniottaa paikallista elämää. Jokaisen reissun jälkeen janoan lisää. En halua kuitenkaan ottaa turhia turvallisuusriskejä tai rynnätä suin päin paikkoihin, joista minulla ei ole mitään käsitystä.

Viimeisimmän kolmen kuukauden Afrikan valloituksen jälkeen olen ollut vakuuttunut, että haluan viedä sinne muitakin elämyksien nälkäisiä suomalaisia kokemaan huikeita elämyksiä.

Matkakaan yhdessä rennosti ja paikallisten hyvässä opastuksessa turvallisesti, Kohdataan monenlaisia asioita ja tehdään muistoja kerrottavaksi eteenpäin. Matkoilla ei yövytä luksushotelleissa vaan etsitään ainutlaatuisia paikkoja, jotka ovat kuitenkin aina siistejä.

Yllätyksiäkin on luvassa. Pyrin kaikin voimin varmistamaan, että ne kaikki olisivat positiivisia. Silti elämyksiin ja matkailuun kuuluu myös se, että joskus tapahtuu jotain odottamatonta. Usein näistä tapahtumista jää muistoihin juuri ne parhaat tarinat. 

Viihdyn hyvin yksin, vaikka olenkin sosiaalinen. Monet hyvät ystäväni olen löytänyt reissatessani yksin. Haluan kannustaa matkoilleni mukaan myös ihmisiä, jotka ovat miettineet uskaltavatko lähteä yksin reissuun. Lupaan, että jokainen saa ottaa omaa tilaa ja aikaa niin paljon kuin tarvitsee. Haluttaessa on uusia ystäviä kuitenkin aina lähellä tai ainakin ihmisiä, jotka jakavat mielellään yhteisiä kokemuksia ja tuntemuksia matkan aikana.

Mietitpä reissua yksin tai yhdessä, pariskuntana tai kaveriporukalla, niin lähde mukaan. Luvassa on varmasti hieno ja ikimuistoinen seikkailu. 

Laita meiliä tai soita ihan missä tahansa matkoihin liittyvissä asioissa.

viisastenmatka@viisastenmatka.com
040 7322 417